Coding, yeah coding :D



I realize that life is changing so fast (bener ga sih gremernya, sejak kuliah udah lupa sama english2 an :D) Some year ago, I was a homeless senior high school student for about three years. Then all of a sudden now, I am a twenty first seventeen year old girl who hardly struggling to get my bachelor degree. Uwoh ! :D (iya, tahu, gremernya acak2an :D)

Iya, ga kerasa aja, ga-kerasa-se-engga-kerasa-kerasanya-aja kalo udah sibuk mengubah oksigen menjadi karbondioksida selama hampir dua puluh satu tahun. Dan engga nyadar juga udah hampir 4 tahun kuliah disini. Di kampus yang sehari2nya ga jauh jauh dari dunia aiti. (baca : IT) (ceileh).


 
Mahassahasi Blog. Base design by Ipietoon edited by mahassahasi